Geri dönüşüme başlamak

Filament

Geri dönüşüme başlamak

Emresoft
Konuyu Açan
Emresoft
🏅 Destekçi
03.12.2025 09:09
4 Yanıt
64 Görüntülenme

Kullanmadığım cr10v2 cihazım var bunu flament geri dönüşümu olarak kullanicam bu süreçte hem parça artabilir hemde ihtiyaç olabilir illaki herkes görmüştür flament geri dönüşümünde kullanılacak malzemeleri bunları takaslayabiliriz yada ihtiyacı olana gönderebilirim bana lazım olanlar listem şu şekilde;

1.75 nozul ve ısıtıcısı 

Demir kelepçe şeklinde ısıtıcı 2 adet 

Yanıtlar 4

bsaatolye

Hocam şu filament geri dönüştürme olayını biraz açarmısın ? 

Emresoft

Atıkları yada hatalı baskıları öğütüp tekrar kullanmak istiyorum @bsaatolye 

bsaatolye

@Emresoft bende düşünüp duruyorum bu konuyu araştırmam ciddi anlamda olmadı sizlerin bu koda detaylı şekilde bilgilerinizi aktarmanız birliktelikle bunu yaparak ilerleyebiliriz bilgi paylaşımı olsa bile çok güzel olur 

neden detay sordum ? 

Pet şişe geri dönüşümü üzerinde çalışıyorum şuan yavaşta olsa dönüşüm yapmaya başladım fakat işler yavaş ilerliyor biraz can sıkıyor vs onunla alakalı ise yine soru ve paylaşım yaparız diye sormuştum 🫡

Emresoft

Flament üretimi yapan bir abim var burda mı bilmiyorum onunla geçenlerde görüştüm geri dönüşüm için bir planı var yıkama eleme eritip tekrar üretime vermek gibi ondan haber bekliyorum kendim niyetlendim birşeyler çizdim bozdum beceremedim mecbur büyük abilerden bekliyor olucam 😅