clicker, anahtarlık halkası vb.

Genel Tartışma

clicker, anahtarlık halkası vb.

yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
⚙️ Aktif Üye
09.01.2026 16:26
17 Yanıt
37 Görüntülenme

clicker anahtarlık halkaları ürün ambalajları gibi şeylerin termininde kullandığınız uygun siteleri paylaşırmısınız 

Yanıtlar 17

@yldrm3dcraft  standart anahtarlık halkaları için bir ara kardeşime https://www.kimyaciniz.com/anahtarlik-aksesuarlari buradan halka almıştım zinciriyle birlikte. Ama clicker farklı bir şey mi bilmiyorum. İstanbul'daysan Mısır çarşısının arkasında envai çeşit anahtarlık parçaları görmüştüm. Toptancılar var 1000'lik falan torba ile satıyorlar daha uyguna geliyor. Paketleme için civardaki esnafa sorsan gösteriyorlar birkaç yer. Uzun zaman önce epoksi anahtarlık satmıştı kardeşim.

yldrm3dcraft
İlginiz için teşekkürler e gaziantepte olduğum için mısır çarşısına gidemeyebilirim ama attığınız siteyi inceleyeceğim @ArthurvMorgan 
Emresoft

ben dün konyada aldım tanesini 2.25 olarak hesapladı 100 tane aldım anahtarlığın büyük demiri, zinciri, ve ayrı olarak yuvarlak halkayı saydı toptancılardan aldım

Emresoft

konyadan gönderim sağlarım maksat topluluk içinde faydamız olsun 

yldrm3dcraft

@Emresoft sizinle mesaj yolu ile iletişime geçeyim mesaj kutumda kullanıcı adınız kalsın maksat yazıcımı sipariş verdim büyük ihtimalle gelmesi 1 ayı bulur gelmesine yakın tarihte sizinle iletişime geçeyim 

yldrm3dcraft

İstanbul filament markasıylada filament için iletişime geçtim kabul ederlerse eğer ücretini vermek şartı ile 10 ar metre her renkten numune isteyeceğim

Emresoft

@yldrm3dcraft hocam her zaman ulaşabilirsiniz instagram hesabımda aktif topluluktada daima burdayız

yldrm3dcraft

Teşekkürler takibe geçiyorum hemen sizi @Emresoft 

erolblt

Anahtarlık zinciri, halka ve Clickker için ne kadar lazım eğer toplu olursa bir kaç yerle konuşup ayarlamaya çalışabilirim. Topluluk için özel bir fiyat alırız belki bana adet belirtme şansınız var mı ?  Başka alma isteyenlerde yazarsa ona göre bir kaç yerle görüşeceğim 

@Emresoft @yldrm3dcraft @ArthurvMorgan 

Remparts

Clicker satanlar bana DM veya instangram üzerinden ulaşabilir. Rempartss sayfam

@Remparts  erol hocam yazmış bu konu ile ilgili bir dönün isterseniz belki bize özel ürünler bulabilir. topluluk ruhu için bize özel teklifler alır 

yldrm3dcraft

@Remparts yeni gümrük yasasından dolayı clicker maliyetleri artabilir baya

Remparts

@yldrm3dcraft Clicker fiyatlarıda ona göre fiyatlandırılır artık

yldrm3dcraft

İşte o durumdada önceden stok tutanlar uygun satacak en kötü cliker gibi ses yapan parçalar pladan basılabilinen mecbur onu tercih ederiz@Remparts 

erolblt
3D yazıcı ile basılan clickkerlar verimli olmuyor. Testini yaptım :D
yldrm3dcraft

Öyle yada böyle bir yolunu bulmamız lazım o zman :)

yldrm3dcraft

Hatta en mantıklısı bir iki ay sonrasına kadar topluluktan kaç kişi clicker işine girecek konu açarız kaçar adet alacaklar konuşuruz tüm ihtiyaç toplamı kadar bulduğumuz yerlere yazarak fiyat teklifi alırız @erolblt aracılığı ile