clicker anahtarlık halkaları ürün ambalajları gibi şeylerin termininde kullandığınız uygun siteleri paylaşırmısınız
clicker, anahtarlık halkası vb.
clicker, anahtarlık halkası vb.
Yanıtlar 17
@yldrm3dcraft standart anahtarlık halkaları için bir ara kardeşime https://www.kimyaciniz.com/anahtarlik-aksesuarlari buradan halka almıştım zinciriyle birlikte. Ama clicker farklı bir şey mi bilmiyorum. İstanbul'daysan Mısır çarşısının arkasında envai çeşit anahtarlık parçaları görmüştüm. Toptancılar var 1000'lik falan torba ile satıyorlar daha uyguna geliyor. Paketleme için civardaki esnafa sorsan gösteriyorlar birkaç yer. Uzun zaman önce epoksi anahtarlık satmıştı kardeşim.
ben dün konyada aldım tanesini 2.25 olarak hesapladı 100 tane aldım anahtarlığın büyük demiri, zinciri, ve ayrı olarak yuvarlak halkayı saydı toptancılardan aldım
konyadan gönderim sağlarım maksat topluluk içinde faydamız olsun
@Emresoft sizinle mesaj yolu ile iletişime geçeyim mesaj kutumda kullanıcı adınız kalsın maksat yazıcımı sipariş verdim büyük ihtimalle gelmesi 1 ayı bulur gelmesine yakın tarihte sizinle iletişime geçeyim
İstanbul filament markasıylada filament için iletişime geçtim kabul ederlerse eğer ücretini vermek şartı ile 10 ar metre her renkten numune isteyeceğim
@yldrm3dcraft hocam her zaman ulaşabilirsiniz instagram hesabımda aktif topluluktada daima burdayız
Teşekkürler takibe geçiyorum hemen sizi @Emresoft
Anahtarlık zinciri, halka ve Clickker için ne kadar lazım eğer toplu olursa bir kaç yerle konuşup ayarlamaya çalışabilirim. Topluluk için özel bir fiyat alırız belki bana adet belirtme şansınız var mı ? Başka alma isteyenlerde yazarsa ona göre bir kaç yerle görüşeceğim
@Emresoft @yldrm3dcraft @ArthurvMorgan
Clicker satanlar bana DM veya instangram üzerinden ulaşabilir. Rempartss sayfam
@Remparts erol hocam yazmış bu konu ile ilgili bir dönün isterseniz belki bize özel ürünler bulabilir. topluluk ruhu için bize özel teklifler alır
@Remparts yeni gümrük yasasından dolayı clicker maliyetleri artabilir baya
@yldrm3dcraft Clicker fiyatlarıda ona göre fiyatlandırılır artık
İşte o durumdada önceden stok tutanlar uygun satacak en kötü cliker gibi ses yapan parçalar pladan basılabilinen mecbur onu tercih ederiz@Remparts
Öyle yada böyle bir yolunu bulmamız lazım o zman :)
Hatta en mantıklısı bir iki ay sonrasına kadar topluluktan kaç kişi clicker işine girecek konu açarız kaçar adet alacaklar konuşuruz tüm ihtiyaç toplamı kadar bulduğumuz yerlere yazarak fiyat teklifi alırız @erolblt aracılığı ile