Küçük bir masa, mini bir köşe ya da tam bir atölye… Fark etmez. Çalışma ortamınızı tanıtın, belki bir başkasına ilham olursunuz.
Bir fotoğraf yükleyip atölyenizi tanıtabilirsiniz.
Küçük bir masa, mini bir köşe ya da tam bir atölye… Fark etmez. Çalışma ortamınızı tanıtın, belki bir başkasına ilham olursunuz.
Bir fotoğraf yükleyip atölyenizi tanıtabilirsiniz.
Açıkçası birkaç kez resim yükleyip paylaşmaya çalıştım ancak dosya boyutu ve formatı hatasız olmasına rağmen resimleri bir türlü atamadım :)
@resin_lover Resim dosya boyutunu şu an 1MB olarak kabul ediyor o şekilde tekrar dener misiniz. Genel bir düzenleme yapılacak hafta sonu şu an için dediğim gibi yükleyebilirsiniz.
O vakit şuraya benim çalışma alanlarımı bırakayım :)
FDM yazıcılar ticaret odaklı olduğundan direk istif modeli yaptık :D
ASL yazıcılar sadece kişisel kullanım için :) Figür boyamaya yeni başladım o yüzden masam mahşer alanı hiç atmadım o yüzden :D toparladığım zaman onu da atarım.
Burası da biraz toparlanmış mahşer yeri :D
@resin_lover Bu SLA ile bastığınız baskılar beni çok cezbetmeye başladı. Ama çok meşakatli ve ev ortamımın uygun olmaması sebebiyle bakmakla yetiniyorum ancak :)
@HectorSalamanca evet kalite bazında gerçekten iyi ASL printer ama resinin toksik olması problem oluyordu banada. Özellikle alkol ile temizliğini yaparken özellikle bakım sırasında resmen sarhoş oluyor insan alkolün buharından 😅
Çareyi suda çözünen resinde buldum ben. Daha az toksik ve alkole ihtiyacım yok ama tabii ki muazzam yüksek IQ'm yüzünden süpersonik yıkama makinemi şehit ettim... Suyun pas yaptığını unuttum... 😅😂
@resin_lover Sizin açınızdan kötü bir deneyim olmuş :)
Fotoğraflara tekrar bakınca aklıma geldi. Kullandığınız kapalı kasa BambuLAB makinalarınızın sizin deneyimlerinize göre farkları var mı?
Bu farklar gerek baskı kalitesi, gerek hız, gerek sorun çıkartma, makine ömrü gibi