Bambu lab A1 combo cihazım daha 120 saatte hani tam bilmiyorum acaba bakımı mi geldi hatasiz baskı veremiyor ya katman kaymasi oluyor ya tabla sorunu oluyor yada ürüne vurup dağıtıyor ortalığı görsellerde göründüğü gibi sorunlar yaşatıyor bana bir bilgisi olan var mı? teşekkür ederim şimdiden
Tabla sorunları bir haftalık cihazda
Tabla sorunları bir haftalık cihazda
Yanıtlar 4
@Emresoft 120 saatte bu tarz sorunlar genelde kurulum kaynaklı oluyor. Özellikle kayış gerginliği bu belirtileri yapabiliyor. Kayışlar çok gevşek ya da fazla gerginse katman kayması ve baskı sırasında ürüne çarpma yaşanabiliyor.
Kayış gerginliğini ve ilk kurulum ayarlarını bir kez daha kontrol etmek faydalı olur.
Resimde yüklenmemiş onu da yüklerseniz daha net yorum yapabiliriz ☺️
Katman kaymasi değilmiş o destekmis ürün çıkınca anladım ama tabla sorunu yaşıyordum onuda gevşek vidalar vardı nozuldaki onları sıktım düzeldi şuan ama kayış için uyarı vermeden bakmam doğru olur mu bilmiyorum
Bazen acaba BambuLab mi alsaydım diyorum ama soruna karşılaşan o kadar çok kişi duyuyorum ki iyi ki Creality almışım diyorum. Nazar değmesin :)
@HectorSalamanca ben pişman değilim creality vardı önceden ayar tutturmak zulümdü benim için şimdi ufak bi iki vida sıkınca düzeliyor bambu da