Selam gençler evimin bir odasına ufak bir stüdyo kurdum bir süredir bu işteyim 3. makine için BambuLab A1 almayı düşünüyorum . Ama A1 ve A1 mini arasında kararsız kaldım . Tabla boyutu harici performans vb. konularda arada bir fark varmı yoksa sadece tabla boyutumu ? ay
A1 ve A1 Mini
A1 ve A1 Mini
Yanıtlar 6
@Remparts bence kesinlikle A1 fiyat farkı çok fazla Yok ve daha iyi ama fazla ayrıntı bilmiyorum
A1 ile A1 Mini arasında performans olarak çok büyük bir fark yok. Baskı kalitesi, hız, AMS Lite desteği ve genel çalışma mantığı neredeyse aynı. Yani “mini olduğu için daha kötü basar” gibi bir durum yok.
Asıl fark gerçekten tabla boyutu. A1 Mini küçük ve orta ölçekli parçalar için fazlasıyla yeterli ama tek parça büyük baskılar alıyorsan sınırlayıcı olabilir. A1 ise daha geniş tabla sayesinde işini daha rahat görür.
@Remparts Bambu Lab A1 Mini kullanıcısıyım tavsiye ederim ama A1 varken tavsiye etmem baskı alanı çok küçük gelmeye başladı bana
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. A1 Mini kullanım amacım anahtarlıklar ve mini figürler için olucak . Hali hazırda 1 ender 3vs3 se bide ad5x kullanıyorum . A1 mini için seri anahtarlık clicker ve oyuncak üretimi düşünmüştüm . o açıdan mantıklımı yoksa A1 combo mu tercih etmeliyim ?
@Remparts yani renkli bir şey basınca tablayı doldurmak çüp maliyetini azaltmak için mantıklı olur. Bence bütçeniz iyise A1 azsa mini de olabilir
Cevaplarınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz . A1 Combo ideal gibi 7 cm tabla farkı baya önemli .