En ucuz filamenti nereden alabilirim veya hangi markadan alabilirim

Filament

En ucuz filamenti nereden alabilirim veya hangi markadan alabilirim

Konuyu Açan
printx047
🍀 Yeni Üye
19.12.2025 20:30
6 Yanıt
124 Görüntülenme

En ucuz filamenti nereden alabilirim veya en ucuz marka hangisi

Yanıtlar 6

erolblt

Şu an için en uygun seçenek Filenta Filament görünüyor. Diğer firmalar zam yapmış durumda. Revo Filament de uygundu ancak onlar da yakın zamanda fiyat artışına gitti. Micozey filament fiyat açısından uygun olsa da şu anda stok bulunmuyor. Bu nedenle hem uygun fiyatlı hem de stokta olan tek seçenek Filenta Filament diyebilirim.

Remparts

En Ucuz filament derken Pla kastettiğini varsaycam . Fiyat Performans Konusunda Valment,Beta ve Ender Flamentler baya hoşuma gidiyor. Ve Bu flamentleri şu fiyat Bandından Bulabilirsin .

Valment Pla 500 - 600 tl Silk Pla 650 - 700 + 3D Dükkanlarından daha ucuza bulabilirsin

Beta Pla 500 - 700 tl . Silk Pla 900 - 1100 Gibi bir Fiyatta

Ender Pla 450-600 Tl . Silk 700 - 1300 Arası Değişken bir Fiyat Gösteriyor .

HectorSalamanca

Reklam değil ama bence filamentinizi robitshop'tan alın. Kargo 100 TL. Mesela porima alsanız bile porimanın sitesinden daha ucuz. Clourshift de alabilirsiniz. Şu anda @erolblt  dediği gibi filente en uygunu. Aldım denedim. Benim için gayet iyiydi, memnun kaldım. 

@HectorSalamanca bence de en uygunu ve mantıklısı robitshoptan almak oluyor. Diğer filamentlerde de en uygunu robit olabiliyor. Başka önerisi olan varsa veya firma yazarsa çok güzel olur bizim içinde 

Ben de filentayı tavsiye ederim. A1 ve x1c carbonda generic ayarlarda sorunsuz baskı veriyor. Ams uyumlu hem de. Bir de porimanın eco filamentleri de güzel. Sadece makara basman gerekiyor porima için.
Bektassaka

Bende nacizane elas önerebilirim. Hem diyat uygun hemde hiç sorun yaşamadım. Ankarada bir firma 10-16 lı şekilde set halinde de satıyor daha da uyguna geliyor.