Kategoriler / ELEGOO / Konu

Elegoo neptune 4 pro Kullandınız mı ?

ELEGOO

Elegoo neptune 4 pro Kullandınız mı ?

Remparts
Konuyu Açan
Remparts
⚙️ Aktif Üye
19.12.2025 21:04
10 Yanıt
78 Görüntülenme

Merhaba Elegoo neptune pro 4 kullanan varmı . Güzel bir baskı alanı hızı ve max nozul sıcaklığı var . Kullananlar cihazdan memnunmu ? Artıları ve eksileri nelerdir ?

Yanıtlar 10

neptune 4 pro ve 4 max kullanıyorum çok memnunum.

artıları = kolay bir arayüze sahip, filament markası neredeyse hiç seçmiyor, otomatik z ayarını 121 noktadan en hassas şekilde yapar

eksileri = çok nazlı dır, sıcaktan soğuktan çabuk etkilenir, huyunu öğrenene kadar saç yoldurtur, z ayarını önce elle yapmanız gerekmektedir.

2 yılı aşkındır kullanıyorum az biraz öğrenmiş durumdayım, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.  

elegoo makinalarla yapılmış bir kaç örnek

17928.jpg
17928.jpg
34,94 KB
20681.jpg
20681.jpg
7,57 KB
20682.jpg
20682.jpg
7,49 KB
Remparts

@sansli13 geri dönüş içi teşekkürler beğendiğim bir makine ileri zamanlarda almayı düşündüğüm cihazlar araasında bir seçenek . Peki çok ses çıkarıyormu ?

Remparts

@sansli13 geri dönüş içi teşekkürler beğendiğim bir makine ileri zamanlarda almayı düşündüğüm cihazlar araasında bir seçenek . Peki çok ses çıkarıyormu ?

ses oranı biraz yüksek pro4 modelinde toplam 7 fan var 

max4 de 5 fan var gece sessizliğinde biraz gürültü çıkartıyor malesef

instagram hesabı paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama insta adresi : sanslion3dprints burdan diğer çalışmalarada bakabilirsin 

sesiyle ilgilide ilk fırsatta vidyo atarım daha detaylı bilgi olur

video atamıyormuşum ama biraz sesli çalışıyo instadan ulaşırsanız vidyosunu atarım

Remparts

@sansli13 Takip ettim inceliyorum teşekkürler

resin_lover

Neptune değil de saturn 4 olur mu ? O da gezegen o da yazıcı 😂 şaka bir yana neptune 3 pro kullanmıştım 4 ile neler değişti bilmiyorum ancak aşağı yukarı 6 ay sonra satıp yerine başka bir yazıcı almıştım. Kişisel kullanım ve hobi için genelde ideal ama satış odaklı kullanım için biraz daha geliştirilmesi gereken yerler var diyebilirim.

Bu arada saturn 4 de gerçekten iyi bir yazıcı 🤣

Remparts

@resin_lover teşekkürler