Merhaba Elegoo neptune pro 4 kullanan varmı . Güzel bir baskı alanı hızı ve max nozul sıcaklığı var . Kullananlar cihazdan memnunmu ? Artıları ve eksileri nelerdir ?
Elegoo neptune 4 pro Kullandınız mı ?
Elegoo neptune 4 pro Kullandınız mı ?
Yanıtlar 10
neptune 4 pro ve 4 max kullanıyorum çok memnunum.
artıları = kolay bir arayüze sahip, filament markası neredeyse hiç seçmiyor, otomatik z ayarını 121 noktadan en hassas şekilde yapar
eksileri = çok nazlı dır, sıcaktan soğuktan çabuk etkilenir, huyunu öğrenene kadar saç yoldurtur, z ayarını önce elle yapmanız gerekmektedir.
2 yılı aşkındır kullanıyorum az biraz öğrenmiş durumdayım, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
elegoo makinalarla yapılmış bir kaç örnek
@sansli13 geri dönüş içi teşekkürler beğendiğim bir makine ileri zamanlarda almayı düşündüğüm cihazlar araasında bir seçenek . Peki çok ses çıkarıyormu ?
@sansli13 geri dönüş içi teşekkürler beğendiğim bir makine ileri zamanlarda almayı düşündüğüm cihazlar araasında bir seçenek . Peki çok ses çıkarıyormu ?
ses oranı biraz yüksek pro4 modelinde toplam 7 fan var
max4 de 5 fan var gece sessizliğinde biraz gürültü çıkartıyor malesef
instagram hesabı paylaşmak yasakmı bilmiyorum ama insta adresi : sanslion3dprints burdan diğer çalışmalarada bakabilirsin
sesiyle ilgilide ilk fırsatta vidyo atarım daha detaylı bilgi olur
video atamıyormuşum ama biraz sesli çalışıyo instadan ulaşırsanız vidyosunu atarım
@sansli13 Takip ettim inceliyorum teşekkürler
Neptune değil de saturn 4 olur mu ? O da gezegen o da yazıcı 😂 şaka bir yana neptune 3 pro kullanmıştım 4 ile neler değişti bilmiyorum ancak aşağı yukarı 6 ay sonra satıp yerine başka bir yazıcı almıştım. Kişisel kullanım ve hobi için genelde ideal ama satış odaklı kullanım için biraz daha geliştirilmesi gereken yerler var diyebilirim.
Bu arada saturn 4 de gerçekten iyi bir yazıcı 🤣
@resin_lover teşekkürler