Merhabalar öncelikle böyle bir destek Grubu ile karşılaşınca çok mutlu oldum .Ben ve oğlum yeni bir hobi edinmek istiyoruz belki daha sonra bunu ticarete dönüştürmek istiyoruz bu süreçte hicbirsey bilmiyen ve yeni başlayan bize nasıl tavsiyeleriniz olur
Yeni başlayanlara tavsiyeler
Yeni başlayanlara tavsiyeler
Yanıtlar 7
Öncelikle Topluluğumuza hoşgeldiniz . Güzel ama zaman ayrılması gereken bir hobi seçmişsiniz . Size tavsiyem daha almadıysanız Otomatik kalibrasyonlu bir cihaz seçimi yapın. Bambu Lab A1 ve Creality Ender 3vs3 Se yeni başlayanlar için güzel makinelerdir . Flament seçiminizi kaliteli markalardan yapın. Esun,Sunlu,Ender ve Beta güzel tercihlerdir . baskı yapmaya baslamadan önce mutlaka sunlara dikkat edin.
- Makineyi doğru Volt da çalıştırın
- Kurulum işlevini klavuza göre yapın ve vidaların sıkı olduğuna emin olun
- Makineyi sabit bir yere koyup kalibre edin
Sonrasında ilk test baskılarını almaya başlarsınız. Simdilik diyeceklerim bu kadar bir sorunla karşılaşırsanızda forumlardan detaylı cevapları bulabilirsiniz . Yeni hobinizde iyi şanslar dilerim.
Hoşbulduk 🌺çok teşekkür ederim evet daha bir cihazımız yok tavsiyelere göre alacağız çok yeniyiz dediğim gibi peki tasarım için tavsiyeleriniz ne olur hazır mı kullaniyor herkes yok kendi tasarımınızı yapıp onu mu basıyorsunuz
Merhaba, 3D Printer Destek grubuna hoş geldiniz 🙂
Böyle bir hobiye birlikte başlamak gerçekten çok güzel bir karar.
Makine önerisi olarak şu an forumda en çok konuşulan ve tercih edilen iki model öne çıkıyor: Bambu Lab A1 Combo ve Creality Hi Combo. Yeni başlayanlar için bu iki cihazdan biri rahatlıkla tercih edilebilir.
Ticaret tarafına gelince, ilk etapta çevrenize küçük işler yaparak başlamak en mantıklısı oluyor. Şu anda ticari olarak en çok tercih edilen ürünlerin başında anahtarlık geliyor; internette hazır birçok dosya mevcut. İsterseniz zamanla kendi özel çizimlerinizi yaparak daha farklı ve katma değeri yüksek ürünler de satabilirsiniz.
Çocuğunuzla birlikte hem keyifli bir aktivite yapmış olursunuz hem de süreç ilerledikçe bu hobiyi ticari boyuta taşıyıp ek gelir elde etme şansınız olur.
Ayrıca şirket kurmadan satış yapabileceğiniz bazı ticaret platformlarını da ekledim. Link üzerinden inceleyebilirsiniz.
https://www.3dprinterdestek.com/blog/3d-baski-urunlerini-sirket-kurmadan-satmak-mumkun-mu/77
Linki buraya ekledim bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hoşbulduk yazıcı tavsiyeleriniz ve aydinlatici bilgileriniz için teşekkür ederim.linkteki bilgileri merakla okudum hepsi çok kıymetli emeğinize sağlık ..
Ben de ye başladım sayılır. Elimden geldiğince yardımcı olurum bana da yardımcı olun :)
Ben de aynı şekilde annemle başladık ilk bir kaç baskımızı aldık. Başarılar diliyoruz size de🌼