Bu konu ile ilgili son zamanlarda özelden oldukça fazla soru geldi. O yüzden tek tek cevap vermek yerine, 3D Printer Destek platformunun ne olduğunu, neden kurulduğunu ve neler sunduğunu bu başlık altında toplu şekilde açıklamak istedim.
3D yazıcılarla ilgilenen birçok kişi için en büyük sorunlardan biri, Türkçe ve düzenli bilgiye tek bir yerden ulaşamamak. Ayar sorunları, filament problemleri, maliyet hesabı gibi konular genellikle farklı platformlara dağılmış durumda.
3D Printer Destek, tam olarak bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla kuruldu. Platform; 3D yazıcı kullanıcılarının soru sorabileceği, deneyimlerini paylaşabileceği ve birbirine destek olabileceği topluluk odaklı bir yapı sunuyor.
Bunun yanında; konu açan, yorum yapan ve katkı sağlayan kullanıcıların puan kazandığı, bu puanlarla ücretsiz filament gibi ödüllere ulaşabildiği bir sistem de mevcut. Ayrıca 3D yazıcı ile üretim yapanlar için geliştirilen maliyet hesaplama aracı, gerçek baskı maliyetlerini net şekilde görebilmeyi sağlıyor.
Detaylı tanıtım yazısını blogda paylaştım, merak edenler buradan inceleyebilir:
https://www.3dprinterdestek.com/blog/3d-printer-destek-platformu-nedir/78
Platformu kullanan veya göz atan arkadaşlar , yorumlarınızı ve eksik gördüğünüz yerleri duymak isterim.