Hangi 3d Printer'ı almalıyım?

3D Printer

Hangi 3d Printer'ı almalıyım?

Konuyu Açan
4Rohan
🍀 Yeni Üye
24.12.2025 12:46
4 Yanıt
55 Görüntülenme

Haftada birkaç baskı alacağım. Genelde film karakterlerinin baskılarını yapmayı düşünüyorum. Hızlı ve telefondan da kontrol edebileceğim hangi markalar var?

Yanıtlar 4

erolblt
Cihaz önerisi yapabilmemiz için en önemli kriter bütçenizdir. Bütçeniz ne kadar?

Bambulab modelleri telefondan baskı vs gibi özellikleriyle uygun olacaktır boyutuna göre a1 veya a1 mini alabilirsiniz 

HectorSalamanca

Haftada bir kaç baskıdan hangi TPU'yu alayıma kadar giden bir hobidir bu :)

Bence almışken ileriye dönük bir yazıcı tercihinde bulunmanızı öneririm.

Kullanmadım fakat hem renkli hem kapalı kasa olarak Creality K2 veya BambuLab P1S tercih edebilirsiniz. Bunların fiyatlar 30.000 TL civarlarında.

Daha uygun renkli derseniz Creality Hi Combo'yu tercih edebilirsiniz. 20.000 TL civarlarında 

Geniş tabla tek renk derseniz Creality Ender 3 V3 PLUS'ı düşünebilirsiniz.  Baskı hacmi 300 x 300 x 330 mm. Gayet yeterli bir tabla boyutu.  Bunun da fiyatı 20.000 TL civarlarında.

Remparts

Çok Renkli baskılar için A1 Combo çok kullanıcı dostudur benimde almayı düşündüğüm bir makine. ama alternatifini arıyorsanız Creality Hi combo ve AD5X de tercih edebilirsiniz . 

Tek rengli arıyorsanız ben bu işe yeni girdim makineden anlamam öğrenmek istiyorum derseniz bence en iyi başlangıç makinesi Creality ender 3 vs3 se. makine fiyatına göre iyi, parçaları anlaşılır,bakımı kolay ve arayüzü anlaşılır . + bu modelın üstüne 2-3 bin lira daha koyup KE modelını de tercıh edebilirsiniz.

İyi günler