Tabla Tutunma Sorunu Yaşayanlar İçin Ürün Önerisi

Genel Tartışma

Tabla Tutunma Sorunu Yaşayanlar İçin Ürün Önerisi

erolblt
Konuyu Açan
erolblt
⚙️ Aktif Üye
31.12.2025 12:41
6 Yanıt
52 Görüntülenme

Tabla yapışma sorunu yaşayanlar için kullandığım bir ürünü paylaşmak istedim. Koku yapmayan ve iz bırakmayan bir tabla yapıştırıcısını denedim, sonuçtan da oldukça memnun kaldım.

Saç spreyi ya da prit gibi “ne kadar sıksam yeterli olur, iz bırakır mı?” derdi yok. Uygulaması çok pratik, koku yapmıyor ve tabla üzerinde kalıntı bırakmıyor. Yapışma konusunda da benim için gayet yeterli oldu.

Bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum. Benzer ürünleri kullanan ya da farklı bir tabla yapıştırıcısı önerisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa topluluk için faydalı olur.

Ekli Dosyalar
IMG_0252.jpeg
IMG_0252.jpeg
1,33 MB

Yanıtlar 6

HectorSalamanca

Tabla yapıştırıcılarının fiyatlarını gördüğümde şok oldum.

Bu bahsettiğiniz yapıştırıcı da 500 TL bandındaymış. 

Ben geçen bi Fabel Castel'in pritini aldım, 45 TL'ydi. Hemen bitti orası ayrı ama PLA için yeterli oldu, hiç sorun yaşamadım. ABS vs için daha kullanmadım. 

Sonraki alacağım marka "Pritt" :)

Fiyat olarak çok pahalı Saç spreyi bile daha ucuza geliyor ve 4 tane alabiliyoruz :D 
Bektassaka

Şekerli su ile silin :)

resin_lover

Kendim şahsen 3DLAC kullanıyorum, sprey yapıştırıcı 3d printe özel. Neredeyse kokusuz, gerçekten güzel tutuş sağlıyor ama biraz tuzlu malesef.

Fiyat: 12€ (Almanya)

erolblt

@Bektassaka şekerli su da ciddi misiniz :D 

@resin_lover  Türkiye ile fiyat aynı diyebilirim. 11€ geliyor bu ürün

Bektassaka

@erolblt sorunu henüz yaşamadım o yüzden denemedim ancak deneyen birisi video çekmiş ve yapıştırıcı malzemelerin baskı bıraktığı iz gibi vs hiç bir şey bırakmadan başarılı sonuç elde ettiğini söylüyor