Ben cihazı almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok

İş İlanı

Ben cihazı almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok

Konuyu Açan
seyma_44
🍀 Yeni Üye
02.01.2026 01:20
6 Yanıt
69 Görüntülenme

Belki alakasız yerlere alakasız cevaplar yazıyorum ki öyle de sanırım 😐☺️ama ben bugün karşılaştım bu cihazla tanımak bilmek öğrenmek ve başarmak kazanç sağlamak oğluma yetmek istiyorum bana yardımcı olabilir mısınız, ve de ben bilgisayar yazılım vs nedir hiçbir şey bilmiyorum pek bir fikrim yok kullanimi hakkında bana yardımcı olabilir misiniz🙏

Yanıtlar 6

yldrm3dcraft

Hiç bilmiyor sıfırdan başkayacaksan bambu lab markadan başla

yldrm3dcraft

Bütçen belli ise bambu lab marka yazıcılara bak araştır flamenti orta kalite ne kötü ne iyi al ondan sonra internet üzerinde hazır halde bulabileceğin çizimler var orada çizimleri temin edip yapabilirsin

yldrm3dcraft

Daha detaylı yönlendirebilirim fakat forumda iletişim bilgilerimizi paylaşmak serbestmi bilmiyorum ama serbest ise bana sosyal medyam üzerinden ulaşabilirsin yardımcınolurum

erolblt

@Ersinyldrm27 profillerinize giderek özelden mesajlaşma yapabilirsiniz. Profillerde istediğiniz kişilere özelden mesaj atabiliyorsunuz.

HectorSalamanca

İlk olarak Youtube'tan videolar izleyin. 

Ne, nasıl kullanılır öğrenmeye çalışın. 1-2 haftanızı bununla geçirin.

Yazıcı ile neler yapmak istediğinizi kafanızda belirleyin. 

Ucuz yazıcı almaktan kaçının. Yeni başlayacağınız için oluşacak olan soğrunlar sizi bu hobiden uzaklaştırır.

Creality Hi Combo, Ender 3-V3, BambuLab A1 Combo düşünebilirsiniz.

Videolarını izleyebileceğiniz bazı Youtube kanalları: Emre Konca, Birşeyler Yapalım, Robo90, 3D Yazıcı Türkiye, 

Remparts

Çoğu Makinenin çalışma mantığı aynı . A1 ve Hi Combo iyi başlangıç cihazlarıdır .Düşük bütçe içinde en iyi başlangıç yazıcısı Creality ender 3 vs3 se 8000 - 10000 bandında bulabilirsiniz . Ama size tavsiyem Bambu Lab A1 Combo . Benimde almayı düşündüğüm bir yazıcıdır. Tercih yine sizin ama bence ucuz diye 2.el veya manuel ayarlanan yazıcılardan uzak durun hobiniz başlamadan bitebilir. Bol şans dilerim