3D Printer Alım - Satım

10 K altı printerlar

Remparts
Konuyu Açan
Remparts
⚙️ Aktif Üye
04.01.2026 02:17
8 Yanıt
36 Görüntülenme

Sırf zevkine 10 K altı bir yazıcı almak istiyorum. temel parçalar basabilen (anahtarlık tutucu. vazolar vs vs) bir yazıcı almak istiyorum. acemi değilim makine tamirinde temel seviyede bilgim var. 10 K altı makine önerin . (NOT otomatik kalibrasyonlu olmak zorunda değil)

Yanıtlar 8

erolblt

10k altı alınabilecek bence en mantıklı makine Creality CR 6 SE modeli diyebilirim. Sahibinden.com da ki linkleri ekledim inceleyebilirsin. Biraz erken yazsaydın bende vardı verirdim :D 

https://www.sahibinden.com/bilgisayar-cevre-birimleri-yazici-tarayici-plotter-3d-yazici?query_text_mf=cr6se&query_text=cr6se

Remparts

@erolblt sağlık olsun şubatta alcam zaten. teşekkürler

yucakcraft3d

Ender 3 V3 SE alabilirsin, yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum, memnunum. 

Remparts

@yucakcraft3d bende de bir tane ender 3v3 se var tavsiye ederim sağlam bir F/P Giriş seviyesidir . Çeşitlilik arttırmaya caşışıyorum diyelim :)

yucakcraft3d

@Remparts Çeşitlilik güzel olabilir belki ama sırf çeşit olsun diye 2. elden uygun fiyata makine almak mantıklı gelmiyor bana, ilk sahibi ne kadar temiz kullandığını bilemeyiz sonuçta, 2. el alıp baş ağırtmaktansa sıfır makine almayı tercih ederim.

Remparts

@yucakcraft3d Evet Stüdyo kurma hayallerim var ama 50 tane A1 combo istemiyorum desem dogru olur

yldrm3dcraft

CR 6 SE ÇOK YAVAŞ KULLANIMI VE BASKI KALİTESİ ÇOK İYİ DİYEMEM AYLARCA AYAR TUTTURMAYA UĞRAŞTIM AYAR TUTTURMAK İÇİN

yucakcraft3d

@Remparts Benim asıl demek istediğim şey, bu makineler elektronik cihaz olduğu için 2. el tavsiye etmem demek istemiştim. Sonuç olarak elektronik cihazlar da sıfır alsan bile sağlam çıkmama olasılığı var, elinde fatura olduğu için iade ya da onarım hizmeti vermek zorundalar, ama 2. el olduğu zaman olası bir arızada muhattap bulamayabilirsin. Yine de tercih sizin.