P1s combo almayı düşünüyorum seri renkli anahtarlık clicker tarzı işlerde kullanacağım tavsiyeniz varmıdır flament konusunda vs
Bambu Lab P1S combo almayı düşünüyorum
Bambu Lab P1S combo almayı düşünüyorum
Yanıtlar 7
Çizimlerin bir çoğunun sitesini keşfettim ve bir yandanda fushion 360 öğreniyorum
Ben bir kaç yıl önce "Teknik Kariyer" youtube hesabından izleyerek Fusion360'ı öğrenmiştim. Güzel kanal. Tavsiye ederim
Bambu Lab A1 Combo da alabilirsin fiyatı biraz daha uygun sadece açık kasa veya Creality Hi Combo da olabilir ama P1S güzel cihazdır baskı da sorun yaşamazsınız. Bu işler için çizim öğrenmeniz gerekmez eğer özel tasarımlar yapacağım derseniz tabi ki öneririm çizimi ama MakerWorld bir çok kişiye fazlasıyla yetiyor oraya da bakmanızı tavsiye ederim çok fazla model var.
Link : https://makerworld.com/
HectorSalamanca aynen bende oradan öğreniyorum çok sade açıklayıcı anlatıyor
@erolblt ileride pla dışında abs ve petg baskılarda almayı planladığımdan dolay p1s düşündüm a1 ile arasında zaten 10.000 lira gibi bir fark var
O zaman düşünmeden alabilirsiniz diyebilirim iyi bir cihaz kolay kolay sorunda yaşamazsınız. Filament Olarak Fiyat performans açısından şu an Filenta diyebilirim.
@Ersinyldrm27
@erolblt birde 3600 farkla ams 2 pro takılı olan varmış büyük ihtimalle onu isteyeceğim ama teslimat tarihi 1-31 mart diyor