Filament

Filenta filament deneyim

Konuyu Açan
umtmse
🍀 Yeni Üye
06.01.2026 14:45
7 Yanıt
36 Görüntülenme

Filenta filament deneyen var mı

Yanıtlar 7

Emresoft
kendim tecrube etmedim ama arkadaşım aldı kullandı pla flament aldı normal ayarlarda normal kalitede baskı aldı yorumu fiyata göre çok iyi sonuç aldığını söyledi 
HectorSalamanca

Ben geçenlerde bi 4 kg aldım.

2 PLA Sedef Beyaz (Rengi şeffaf ile beyaz arasında bu sebeple rengini beğenmedim)

1 PLA Ten rengi (Rengini çok beğendim. Figür basacaklar için gayet güzel rengi var.)

1 HS ABS siyah renk (K1 kullanıyorum. Elimde siyah PLA filament olmadığı için ABS ile basmak zorunda kaldığım 2d bir modelde tabladan kalkma olmadı. Kokusu biraz ağırdı ama benim için kokunun bir önemi yok. Modelin linki aşağıda mevcuttur.

https://makerworld.com/tr/models/1139354-lion-wall-art?from=search#profileId-1141436

Filenta'nın fiyatlarının uygunluğu sebebiyle dün 5 kg daha aldım. 2 siyah, 1 ten rengi, 1 beyaz, 1 haki. Bunların da güzel çıkacağını düşünüyorum. 

yldrm3dcraft

Bende almayı düşünüyorum bu markadan umarım beklentilerimi karşılar

erolblt
Şu an kullanıyorum baskıda bir sorun yaşamadım tekrar bende stok olması için sipariş vereceğim bu fiyata bir daha bulamayız.
yldrm3dcraft

@erolblt hangi siteden sipariş veriyorsunuz

erolblt

robitshop.com dan sipariş veriyoruz.

@Ersinyldrm27 

yldrm3dcraft

araştırdığımda bende oraya denk gelmiştim güvenilirmi bilememiştim ama sizde oradan alıyorsanız tercih ederim bilgilendirme için çok teşekkür ederim