Genel Tartışma

Shopier Kargo Ücretleri

HectorSalamanca
Konuyu Açan
HectorSalamanca
⚙️ Aktif Üye
06.01.2026 21:46
2 Yanıt
32 Görüntülenme

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Shopier'de şirket kurmadan satış yapabiliyoruz. Komisyonları 6%. Hem satıcı hem alıcı için gayet kullanışlı.

Burda asıl bahsetmek istediğim konu kargo ücretleri. Ben kargolama için Shopier'i tercih ediyorum. Bunun dışında İkas vs de var ama onlara üyelik açmadım.

Shopier'de 3 farklı kargo firması mevcut. PTT, DHL ve Yurtiçi Kargo.

Bu üçünden en uygunu tabiki de PTT oluyor. PTT'den kargoyu göndermek 2 dakikamı aldı.

Biraz araştırdığımda en fiyat/performans kargo firmasının HepsiJet olduğuna karar verdim. Fakat HepsiJet ile Shopier'in anlaşması yok.

Shopier'in anlaşmalı olduğu kargo firmalarının ücretlerini görselde paylaşıyorum.

Ücretler, KDV HARİÇ ücretlerdir. Gerçek ücret için üstüne yaklaşık 21% eklemeniz gerekiyor.

Ben bugün 16.22 desi bir kargoyu PTT İle Shopier komisyonu + KDV + Kargo ücreti, toplamda 300 TL ye gönderdim.

(Desi hesabı (en*boy*yükseklik) / 3000 ile bulunup, küsüratlıysa bir üst desi değerine yuvarlanarak bulunur)

Ekli Dosyalar
Kargo Ücretleri.png
Kargo Ücretleri.png
27,63 KB

Yanıtlar 2

yldrm3dcraft

internette kredi sistemi ile çalışan bir çok siteler var bu siteler üzerinden tıpkı trendyol vb pazaryerlerindeki gibi kredinizle kargo bilgilerini girip kampanya kodu alarak kargo çıkabiliyorsunuz ve güzel tarafı sanki trendyol üzerinden ürün yollar gibi oradaki fiyatlandırma ile yolluyorsunuz

HectorSalamanca

Örneğin hangileri?