Hangi Ürünlerin Satışını Yapıyorsunuz?

Genel Tartışma

Hangi Ürünlerin Satışını Yapıyorsunuz?

HectorSalamanca
Konuyu Açan
HectorSalamanca
⚙️ Aktif Üye
09.01.2026 15:32
4 Yanıt
19 Görüntülenme

Merhaba,

Üç boyutlu yazıcı kullanıcıları olarak bazılarımız başta hobi odaklı başlasak da aslında satış yapmak kaçınılmaz oluyor.

Genelde en çok bilinen satışlar anahtarlık üzerine oluyor. Asıl merak ettiğim anahtarlık dışında hangi ürünlerin satışını yaptığınız.

Satışı yaptığınız ürünlerden kısaca bahsedip varsa fotoğraflarıyla, dilerseniz maliyet ve satış fiyatlarıyla da yorumlarda paylaşırsanız herkes adına faydalı bir konu olacağı fikrindeyim.

Yanıtlar 4

Bende şu an yazıcı yok. Biraz araştırma yaptığımda insanlar hazır modelleri satmaya çalışıyor. Katman katman inersek ikinci grup basit geometri ya da biraz detaylı model çıkarabilenler. Üçüncü grup herşeyi modelleyebilenler. dördüncü grup sadece 3d printer malzemesi kullanmak yerine baya baya imalat yapanlar. 3d yazıcıları sadece bir üretim aracı kullanıyorlar. Asıl parayı kazananlar bence son grup.

yldrm3dcraft

Anahtarlık dışında ben kişiye özel figür fidget clickerlara ve askılıklarada yönelmeyi düşünüyorum

Emresoft

hocam her şey var şuan anahtarlığa yöneldik öncesinde avize ve ev eşyaları (peçetelik kürdanlık raf ) gibi ürünler şatışı yaptık

yucakcraft3d

Ben henüz tam anlamıyla sipariş alıp satış yapmaya başlamadım, ama çevremde ki insanlara yaptıklarımdan bahsedince ilk olarak taraftar ürünleri istiyorlar (anahtarlık, kalemlik, dekor, sadece logo...) onun haricinde eşine veya sevgilisine ne yapabiliriz? Diye soruyorlar. İhtiyaca yönelik farklı şeyler isteyenler de oluyor, bunlar da hangi renk olacağına karar veremeyenler yine tuttuğu takımın renklerinde yapınca beğeniyorlar. Kısaca önce taraftar, sonra anahtarlık ve diğer kategoriler ihtiyaca göre isteyenler oluyor.