Genel Tartışma

Clicker Yapmak İstiyorum

Remparts
Konuyu Açan
Remparts
⚙️ Aktif Üye
09.01.2026 23:04
7 Yanıt
26 Görüntülenme

Mutlaka görmüşsünüzdür Clicker anahtarlıkları . ustune basıyorsunuz ses çıkarıyor falan . bu clicker tuşlarını nereden alabilirim? Veya uyguna site link önerebilecek varmı? Varsa sevinirim.

Yanıtlar 7

erolblt

@Remparts Benim de aklıma geldi hocam. Bu konuda çok fazla soran ve araştıran kişi var. Eğer topluluk olarak ne kadar alım yapabileceğimizi ve kimlerin almak istediğini netleştirebilirsek, ortalama bir sayı çıkarabiliriz. Bu sayede topluluğa özel olarak birkaç yerle görüşmeyi düşünüyorum.

Şu an piyasada satanlar var ancak bildiğim kadarıyla fiyatlar 15 TL ve üzeri. Bizim amacımız ise burada birbirimize daha çok destek olarak, daha uygun fiyatlı ürünlerle yardımcı olmak.

Remparts

@erolblt Hocam iyi fiyata alım yapabilirseniz bende toplu alım ile ilgileniyorum . teşekkür ederim.

erolblt

@Remparts  biraz zaman verin hocam inşallah olumlu haberlerle dönüş yapacağım

Remparts

Beklemedeyim acelesi yok şimdiden kolay gelsin

yldrm3dcraft

@Remparts trde çoğu sitede 14 lira iken temudan 4₺ gibi komik bir rakama alınıyordu fakat şuanki yeni gümrük yasasından sonra durum ne fikrim yoktur

yucakcraft3d

@erolblt Şuan için ihtiyacım yok ama topluluk adına ben de destek olmak için alım yapabilirim, eğer ki güzel fiyata anlaşma yapabilirseniz mutlaka haber verin.

HectorSalamanca

Merhaba, bu konuda pek bi bilgim yok ve daha önce satın almadım. Ama bi sitede şöyle bir ürün gördüm. Bahsettiğiniz bu ürünse bakabilirsiniz.

https://robomer.com/mekanik-klavye-switch-mavi-clicker-switch?srsltid=AfmBOoroW7n0ITVkjo2-GIeqwf9CNcypjloYyccPd3LzNb1YmBPKf3f8VR0&Adetler=100-Adet

mekanik tuş.png
mekanik tuş.png
313,09 KB