Creality cr10 v2 cihazından ne yaparız

Genel Tartışma

Creality cr10 v2 cihazından ne yaparız

Emresoft
Konuyu Açan
Emresoft
🏅 Destekçi
10.01.2026 19:03
4 Yanıt
21 Görüntülenme

Elimde kalibrasyon tutmayan verem eden bir tane creality cr10 v2 cihazım var daha önce yazılımı değişip lazer gravüre çevirme projesi veya çizim makinesine çevirme projesi gibi projelerle ilgilenen var mı? Bu konuda bilgi paylaşımınız sabırsızlıkla bekliyorum 

Yanıtlar 4

HectorSalamanca

Baktığımda bu makinenin baskı alanının çok geniş olduğunu fark ettim.

Benim için baskı alanı geniş olan makineler açıkçası değerli oluyor.

Onarabilirseniz sizin için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Emresoft

@HectorSalamanca abi yapamıyorum vallaha kalibre ediyorum bir baskı güzel sonra bir bakmışım başka diyarlarda görün tepiyor sonra geliyor düzgün baskı vermeye başlıyor 

HectorSalamanca

Haklısınız. Aslında benim bahsetek istedğim mekanik müdahaleydi. Sonuçta 3 motor ve anakarttan ibaret. Zaten atma noktasına gelmişsiniz :) En azından içini açıp eksen kayışlarına bakın derim. Kayış gerginliği iyi değilse atlama yapıyor da olabilir. Bu konuda bilgim yok. Ama belki çözümü için kafanızda bir fikir olur diye paylaşıyorum. 

Emresoft

Aytunç abi yerim olsa ondan transformers yapma fikri bile var aklımda ama yer yok birde grupta birilerinden yardım alarak yapmak bizden sonrasinada faydası olur diye düşünüyorum belki birilerinin fikri daha sağlam gelir ama dediğini yapicam en kısa zamanda olmadı sifirlayacam çoğu şeyi