Sıfır A1 combo stoktan teslim bulabileceğim yer varmı

3D Printer Alım - Satım

Sıfır A1 combo stoktan teslim bulabileceğim yer varmı

Konuyu Açan
Rezerve
🏅 Destekçi
12.01.2026 16:59
8 Yanıt
35 Görüntülenme

2 adet A1 combo ihtiyacım var sıfır almayı düşünüyorum fakat ön sipariş Mart 1 diyor metatech alternatif stoktan teslim herhangi bir yer varmı veya daha hızlı alabileceğim bir yer

Yanıtlar 8

yldrm3dcraft

@Rezerve çok çok zor metatechten ön sipariş geçtim ben 1-1,5 ay içinde teslim ediyorlar ve en uygun site şuan orası

Bende oradan almıştım yapacak birşey yok oradan alacaz artık veya bir baba yiğit çıkıp da şuradan al derse ayrı 😂
yldrm3dcraft

geçen haftalarda bir kaç sitede stok vardı ama onlardada su gibi tükendi  @Rezerve 

Emresoft
Çarşamba günü Ankara'daki satıcıları bulup görüşmeye gidecem hem topluluğumuz için hemde kendim için cihaz sorucam mutlaka olumlu olumsuz dönüş yapacağım buraya
yldrm3dcraft

ben çoktan sipariş verdim ama hayırlısı artık bir sonraki makinama :)) @Emresoft 

Emresoft

abi bi gidip görüşelim bu iş niye böyle neden sürekli stok sorunu yaşıyoruz başkaları ertesi gün elinde oluyor farmcılar için mi saklanıyor nedir bu işin sırrı

erolblt

@Emresoft  Bu yazıcılar hem fiyat/performans açısından avantajlı hem de kullanıcı dostu olduğu için stoklar çok hızlı tükeniyor. Ürünler genellikle gemi ile geldiği için tedarik süresi uzun oluyor. Bu süreçte satıcılar, ürünler daha yoldayken ön sipariş açarak gelen stokları da kısa sürede eritiyorlar.

Bazı kişiler 3–5 adet alıp stoklar bittikten sonra, Türkiye satış fiyatının 3–5 bin TL üzerine koyarak tekrar satışa çıkarıyor. Bu yüzden şu an birçok yere sorsanız büyük ihtimalle “stok yok” cevabını alırsınız.

Bildiğim kadarıyla şu an bu ürünleri getirebilen iki distribütör var ve onlar da ürünleri alt bayilere belli opsiyonlarla dağıtıyor.

Yine de bazı firmalarla birebir iletişime geçip görüşmekte her zaman fayda var. En azından topluluğumuzun farkında olmaları ve ileride yapılabilecek iş birlikleri açısından olumlu olabilir.

Emresoft

@erolblt bende bu konuda bir hareket düşünüyorum çoğu çalıştığımız flament firmalarıyla belkide hiç yüz yüze gelmedik ama bunu çözücez inşallah