2 adet A1 combo ihtiyacım var sıfır almayı düşünüyorum fakat ön sipariş Mart 1 diyor metatech alternatif stoktan teslim herhangi bir yer varmı veya daha hızlı alabileceğim bir yer
Sıfır A1 combo stoktan teslim bulabileceğim yer varmı
Sıfır A1 combo stoktan teslim bulabileceğim yer varmı
Yanıtlar 8
@Rezerve çok çok zor metatechten ön sipariş geçtim ben 1-1,5 ay içinde teslim ediyorlar ve en uygun site şuan orası
geçen haftalarda bir kaç sitede stok vardı ama onlardada su gibi tükendi @Rezerve
ben çoktan sipariş verdim ama hayırlısı artık bir sonraki makinama :)) @Emresoft
abi bi gidip görüşelim bu iş niye böyle neden sürekli stok sorunu yaşıyoruz başkaları ertesi gün elinde oluyor farmcılar için mi saklanıyor nedir bu işin sırrı
@Emresoft Bu yazıcılar hem fiyat/performans açısından avantajlı hem de kullanıcı dostu olduğu için stoklar çok hızlı tükeniyor. Ürünler genellikle gemi ile geldiği için tedarik süresi uzun oluyor. Bu süreçte satıcılar, ürünler daha yoldayken ön sipariş açarak gelen stokları da kısa sürede eritiyorlar.
@erolblt bende bu konuda bir hareket düşünüyorum çoğu çalıştığımız flament firmalarıyla belkide hiç yüz yüze gelmedik ama bunu çözücez inşallah