Yazıcılarda yapılan bakım, parça değişimi vb video/görsel paylaşımı

3D Printer

Yazıcılarda yapılan bakım, parça değişimi vb video/görsel paylaşımı

Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🏅 Destekçi
13.01.2026 10:06
4 Yanıt
26 Görüntülenme

Merhabalar,

Yazıcılar konusunda bence en büyük sıkıntılardan biriside yetkili servis ağı.

Genelde ürünün yetkili servisi satın aldığınız yer oluyor. eğer o da farklı ildeyse tam çileye dönüşebiliyor.

aramızda illaki eli yatkın arkadaşlarımız vardır. burdan yazıcılar ile bakım, parça değişimi gibi durumları video/görsel çekerek paylaşırsak herkese yararlı olabilir. illerde bulunan bazı servisler sadece servis ücreti olarak 3000-4000 TL gibi rakamlar istediğini düşünürsek birbirimize çok yararımız olabilir kanısındayım.

Yanıtlar 4

yldrm3dcraft

@Bektassaka katılıyorum @erolblt aslında youtube kanalı açabiliriz forum adına size iletilen video vb. şeyleri oradan paylaşabilirsiniz

erolblt

Yetkili servis ağı ile ilgili aslında bir düşüncemiz ve hedefimiz var. Amacımız öncelikle topluluğu biraz daha büyütmek. Şu an için topluluk olarak güzel bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum. Biraz daha büyüdükten sonra, Türkiye geneline yayılacak bir servis ağı oluşturma projemiz var. Hangi illerde olur, kimler servis hizmeti verebilir gibi bilgileri zamanla toplayıp forum üzerinden paylaşmayı planlıyoruz.

@Bektassaka  söylediği gibi, yaşadığı bir sorunu çözüme kavuşturmuş olan arkadaşların bu konularla ilgili ayrı başlıklar açarak video ve görsellerle paylaşım yapması, topluluğumuz için çok faydalı olur. Bu paylaşımlar hem mevcut üyelerimize hem de dışarıdan foruma katılan arkadaşlara ciddi anlamda yardımcı olacaktır.

@yldrm3dcraft önerisine de katılıyorum. Bu içerikleri aynı zamanda YouTube kanalımıza da ekleyebiliriz. Elinde video içerikleri olan arkadaşlar paylaşırsa, ben de düzenleyip hem YouTube’da hem forumda yayınlayabilirim.

Bektassaka

eveeet dostlar :) ben açtım madem ben ilerlemeye çalışayım. bugün baskı kafası kablom geldi (anakart ara kablo) yazıcım creality k2. daha önce bu kablo ile ilgili işlem yapan oldu mu ? 

Bektassaka

Creality k2 cihazımda tabla çizme sorunu vardı. Kayıt açtım yeni tabla ve baskı kafası kablosu (anakart kablosu sorunlu diye ) gönderdiler. Video çekmedim https://youtu.be/WjrVECGYSmc?si=IqTTr5oLqcoRlZIj 

bu linkten bakarak yaptım. Sonuç olarak hiç bir halt olmadı :) yeni tabla da aramızdan ayrıldı

IMG_0628.jpeg
IMG_0628.jpeg
2,64 MB