Bambu Lab

Yeni bir kullanıcı

Konuyu Açan
Yasin59
🥉 İlk Adım
14.01.2026 13:04
3 Yanıt
22 Görüntülenme

Başlığında dediği gibi yeni bir kullanıcı olacağım biraz merakım biraz hobim ve birde ek gelir amaçlı bir merakım var sektöre sizlerinde desteğiyle giriş yapmak istiyorum

bambu Labs A1 combo tercihi ile başlayacağım. sizler ilk başlangıçta neler yaptınız daha makine siparişi geçemedim ay sonu geçeceğim şimdiden herkese teşekkürler

Yanıtlar 3

Bektassaka

nacizane tavsiyem, en azından makinen gelene kadar çizim yönlerini geliştirmen. yeni ve kendine özgü ürün modelleri yaratmaya çalış. kişiye özel aşk, spor vb temalı ürünler ayarlaman iyi olur

yldrm3dcraft

@Yasin59  @erolblt dediği gibi önce çizim programından başla benim tercihim fushion 360 oldu kişisel kullanım için 3 yıl ücretsiz lisans veriyor youtubede teknik kariyer diye bir sayfa var baştan sona eğitim videoları örnek ve ödevler veriyor

Her ikinizede çok teşekkür ederim çok güzel bir tavsiye oldu biran önce başlayayım bunun  gibi tavsiyeleri herzaman dinlerim zamanımda baya var inşallah verimli geçireceğim Saolun. Birde oluşabilecek makinesel klasik arızaları ve sonuçları anlatan bir blog veya bir sayfa felan var mi yada video onların da bilgisi iyi olurdu aslında